Shadow Tactics: Blades of the Shogun - Kb. 10%

Black Mirror (2017) - Kb. 10%

The Town Of Light - Kb. 10%

Remothered: Tormented Fathers - Korai hozzáférésben már elérhető a Steamen - tesztelése javítása folyamatban - végleges verzió január 31 után!

Prey (2017) - Kb. 15% - Januártól kezdem komolyabban a fordítását, sok a szöveg benne - leghamarabb is valamikor a nyár vége, de az is lehet hogy tovább fog tartani!

Return to Planet X - Kb. 90%

Az UT4 motorral készült játékok magyarítása nem lesz egyszerű a jelen állás szerint, mivel akár 7-20Gb-os fájlokat kellene kicsomagolni, majd a kicsomagolt mappákat a játék mappájába másolni illetve abba illeszteni a magyarított fájlt, majd törölni az eredeti PAK fájlt. Ezt egyelőre nem lehet automatizálni, így ezt mindenkinek saját magának kell megoldani (már aki tudja). Ilyen játékok a Rock of Ages 2, Little Nightmares.

Figment - Kb. 20%

Caligo - Kb. 45%

Little Nightmares - 100% - A telepítése egyelőre nem oldható meg egyszerűen.

Rime - 100% - A telepítése egyelőre nem oldható meg egyszerűen.

Rock of Ages 2 - Kb. 40%

The Descendant - Kb. 40%

Get Even - Kb. 45%

Outlast 2 - kb. 95% - Tölthető a BÉTA magyarítás, pár naplóbejegyzés még angol, a végleges verzió kiadásának időpontja bizonytalan, nem rajtam áll, az aki jelentkezett segíteni még nem ért rá foglalkozni vele, de sajnos egy ideje már a levelekre sem válaszol!

Flashback Remastered Edition - Tesztelés alatt!

Wings! Remastered Edition - Kb. 20%

Amnesia: Final Revelations - kb. 5% - Egyelőre szüneteltetve!

Penumbra: Twilight of the Archaic - Elkészült - Tölthető!

Amnesia: Key to Freedom - kb. 85%

Investigator - 100% (Az ékezetes karakterek próblémája egyelőre nem megoldott, a fejlesztő jelenleg nem ér rá ezzel foglalkozni, valami olyat magyarázott, hogy a karakterkészlet szerkesztésén még scripteket is át kellene írni hozzá. Lehet, hogy készítek egy ékezetek nélküli verziót majd valamikor, végülis nem olyan sok szöveg van a játékban, simán elolvasható ékezetek nélkül is.)

Mount & Blade - With Fire & Sword - kb. 89% - Egyelőre szüneteltetve! Az eddigi legfrisebb állapot tölthető!

AM2R (Metroid 2: The Return of Samus) - Elkészült - Tesztelőre vár!

DriverBackup! 2.1.0.7 -Elkészült! (a letöltéshez - Kattints ide) külön letöltésként nem tettem be. Mint a neve is mutatja, ez egy olyan felhasználói program, amivel mentést készíthetsz az aktuális drivereidről, majd azt pl. egy újratelepítés után villámgyorsan visszaállíthatod.

  ¤  Néhány a jelenleg készülő magyarításaim közül:
 
 
 
 
Copyright 2018 - Patyek