Get Even - Kb. 20%

Amnesia: Final Revelations - kb. 5% - Komolyabban majd csak a Twilight of the Archaic után foglalkozok vele.

Sumoman - Elkészült - Hivatalos fordítás így kizárólag a steames játékban lesz elérhető, majd onnan lesz tölthető valamikor a jövő hónapban, legalábbis ezt ígérték az orosz fejlesztők.

Black The Fall - Elkészült - Tesztelésre vár

Leaving Lyndow - kb. 50%

Rising Storm 2: Vietnam - kb. 95% - Tölthető!

Outlast 2 - kb. 85% - Előreláthatólag a hónap végéig befejezzük a maradék fordítását, azután tesztelés és hibajavítás (ez részint már az eddig elkészült anyaggal megtörtént). Várható valamikor augusztus 20 után! Lehet, hogy át fog csúszni szeptemberre, mivel a kollégám szabadságra megy két hétre, és biztos nem lesz időm semmire, főleg nem fordításra.

Toren - Elkészült - Tölthető!

Flashback Remastered Edition - kb. 90%

Wings! Remastered Edition - kb. 20%

Penumbra: Twilight of the Archaic - kb. 96%

Amnesia: Key to Freedom - kb. 75%

Phoning Home - A sorozatos foltozgatások miatt, egyelőre nem fordítható a játék. Megpróbáltam felvenni a kapcsolatot a készítőkkel (LostProphet közbenjárásával), de semmilyen támogatást nem hajlandóak nyújtani.

Wings of Prey - Tesztelés alatt kb. 99%

P·O·L·L·E·N - Elkészült - Tölthető! Csak eredeti STEAM-es játékkal működik!

Investigator - 100% (Az ékezetes karakterek próblémája egyelőre nem megoldott, a fejlesztő jelenleg nem ér rá ezzel foglalkozni, valami olyat magyarázott, hogy a karakterkészlet szerkesztésén még scripteket is át kellene írni hozzá. Lehet, hogy készítek egy ékezetek nélküli verziót majd valamikor, végülis nem olyan sok szöveg van a játékban, simán elolvasható ékezetek nélkül is.)

Mount & Blade - With Fire & Sword - kb. 80% ami kész lehet eddig (abból ami nem volt lefordítva) augusztus-szeptember környékén érkezhet egy még frissebb változat.

AM2R (Metroid 2: The Return of Samus) - Elkészült - Tesztelésre vár

DriverBackup! 2.1.0.7 -Elkészült! (a letöltéshez - Kattints ide) külön letöltésként nem tettem be. Mint a neve is mutatja, ez egy olyan felhasználói program, amivel mentést készíthetsz az aktuális drivereidről, majd azt pl. egy újratelepítés után villámgyorsan visszaállíthatod.

Outlast 2 Demó - Elkészült! (a letöltéséhez - Kattints ide) külön letöltésként nem tettem be, mivel ez csak egy demo.

  ¤  Néhány a jelenleg készülő magyarításaim közül:
Penumbra: Twilight Of The Archaic
 
Amnesia: Key to Freedom
 
Phoning Home
Outlast 2
 
Mount & Blade - With Fire & Sword
 
Leaving Lyndow
Copyright 2016 - Patyek